David Salleras, saxofon soprà
Saxofonista clàssic i compositor. Estudia al C.S.M del Liceu de Barcelona on obté el Premi d’Honor de Grau Superior de Saxòfon. Becat per la Generalitat de Catalunya, finalitza els estudis amb els reconeguts intèrprets J.Y. Fourmeau i N. Prost al C.N.R de Cergy (París),on és distingit amb la Medalla d’Or per unanimitat i felicitacions del jurat. Becat per Ibercaja, Agrupació Mútua i les beques Agita, també obté el premi “joves artistes” de la Fundació Canavy, (París), i els 1ers premis de “Joves Intèrprets” de Barcelona,, Arjau, J.I.C, E.N.M “Debussy”, Festival internacional de Blonay (Suïssa). Ha actuat i donat Masterclass, a Alemanya, Brasil, Sud Àfrica, Grècia, França, Itàlia i Espanya. Les seves obres son interpretades i enregistrades per saxofonistes d’arreu. Actualment és professor al Conservatori Professional de Girona i col·laborador de la “Durban Music School” (Sud-àfrica). Salleras es Selmer Saxophone Artist i Vandoren reeds Artist.

Marta Romero, saxofon alt
Marta Romero Collado neix a Dénia (Alacant) al 1980. Inicia els seus estudis musicals al Conservatori Oscar Esplà on també acabarà de forma brillant la seva carrera amb el professor Israel Mira. En aquests estudis obté la màxima qualificació en el títol de professor i guanya el Premi d’Honor de Grau Mitjà i el premi extraordinari Menció d’Honor Final de Carrera.
Durant el seu període de formació ha rebut master classes de Jose Grau professor de la Banda Municipal d’Alacant i Simon Diricq professor del Real Conservatori de Bruseles. També ha participat en cursos de perfeccionament amb grans saxofonistes de renom internacional com Claude Delangle professor del Conservatori Superior de París.
Al 2013 i per oposició, guanya la plaça de saxofon alt a la Banda Municipal de Barcelona. Actualment és solista a la Banda Municipal de Barcelona.

Dani Molina, saxofon baríton
De formació clàssica finalitza els seus estudis al Conservatori Superior de Saragossa amb “Premi Extraordinari Fi de Carrera” amb l’especialitat de saxofon i música de cambra. Posteriorment realitza música contemporània i electroacústica al seminari permanent de saxofon amb Andrés Gomis i Marie-Bernadette Charrier. També música moderna al Taller de Músics de Barcelona i un Màster en producció de música electrònica en Microfusa. La seva experiència professional és molt variada, des de fer de saxo solista a la Banda Municipal de Barcelona fins a col·laborar amb diferents orquestres com: OMS (Orquesta Simfònica de Madrid), el Grup Enigma, la Banda de la Comunitat Europea..etc. Amb Dani Molina Quartet va enregistrar en 2006 un disc en directe “Toc Toc” que fou nominat per la revista Jaç com una de les millors propostes. El segon disc “Àfrica” es va presentar al Festival Mas i Mas de Barcelona. A l’actualitat realitza un treball d’investigació a l’àrea de música electrònica y experimental improvisada, aconseguint amb  Ramiro Martinez (Kulyela) el grup MONOCROM enregistrar el seu primer disc.

Joan Soler, saxofon tenor
Titulat pel “Consevatorio Superior de Música de Zaragoza” amb el professor A. Cotanda. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb A. Gomis, M. Miján, J. Orón, I. Mira, J. Belda, J.M. Londeix. També realitza estudis d’harmonia, música moderna i improvisació al “l’escola superior Taller de Músics” de Barcelona
Ha sigut professor del Conservatori Professional de Música de Sabiñánigo ( Huesca ) i del conservatori Professional de Música de Huesca. Des de 2002 és saxofon baríton de la Banda Municipal de Barcelona i prof. de l’Escola Municipal de Música “ Pau Casals “ d’El Vendrell (Tarragona).